Over de stichting

Over de stichting

Gegevens stichting

Hieronder vindt u alle informatie over de stichting. Heeft u een vraag of wilt u een reactie sturen, gebruik dan bij voorkeur ons contact formulier.

Bestuur en organisatie
Het bestuur bestaat uit 5 personen die desgewenst worden ondersteund door verschillende commissies/werkgroepen.

Het bestuur bestaat uit

André Polderman, voorzitter

Marc Groenveld, secretaris

José Polderman, penningmeester

Marion Teesink, algemeen bestuurslid

Jos van Wamel, algemeen bestuurslid / hoofd events

Achtergrond bestuursleden
Andre Polderman is oprichter RecruitNow. “Onze Tim heeft een mooi leven gehad, maar alleen veel te kort door zijn ziekte. We hadden gehoopt om met de Tim Foundation op tijd een medicijn mogelijk te maken. Voor Tim is het te laat, maar voor veel andere kinderen is er nog hoop!”
Marc Groenveld is ondernemer in de financiële sector | Lamond Verzekeringen. “Ernstige aandoeningen voor kinderen moeten we een oplossing voor vinden. Ieder kind verdient een mooi leven – Tim vond ik een mooi mens.”
Jose Polderman is mede-oprichter van Breed Vermaak. “Tim heeft een speciaal plekje in m’n hart. Ik vind het een eer om me in te mogen zetten voor de Tim Foundation.”
Marion Teesink is oprichter Eqib | The Human Factor. “Kinderen verdienen een fijn en gezond leven. Deze energieziektes moeten gewoon gestopt worden! Daar draag ik graag aan bij.”
Jos van Wamel is ondernemer. “Tim heb ik voor de eerste keer ontmoet in 2007 en sindsdien steun ik het onderzoek Prof Smeitink en zijn team tbv de ontwikkeling van een medicijn tegen energieziekten.”

Beloningsbeleid
Bestuursleden zijn onbezoldigd en ontvangen geen enkele beloning. Directe kosten verband houdend met acties en evenementen worden zoveel mogelijk gedekt via sponsoring (zowel financieel als materieel).

Adresgegevens secretariaat

Stichting Tim Polderman Foundation
Postbus 180
3890 AD Zeewolde
Algemeen: Nancy Polderman
Tel. 06-20093837
info@timfoundation.nl
Events: Jos van Wamel
Tel. 06-29586754
golfevent@timfoundation.nl

Bankgegevens

De (actie) bijdragen voor de Tim Foundation kunnen worden gestort op bankrekeningnummer: NL65 INGB 0676 2003 03 (ING bank) t.n.v. Stichting Tim Polderman Foundation.

Indien u vanuit het buitenland een bijdrage wilt storten, dan zijn de volgende extra gegevens van belang:
IBAN nummer: NL65 INGB 0676 2003 03
SWIFT/BIC-code: INGBNL2A

Inschrijving kamer van koophandel

Stichting Tim Polderman Foundation is opgericht op 29 juni 2007 door Notaris Schaap te Zeewolde als goede doelen stichting. De stichting staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Flevoland onder dossiernummer 39099970.

ANBI erkenning

Stichting Tim Polderman Foundation is ANBI erkend en is ingeschreven bij de belastingdienst onder RSIN 818226626.