Meraqi Benefietdiner

Benefietdiner Meraqi ter ere van Tim groot succes

Dinsdag 19 maart vond bij restaurant Meraqi in Beneden-Leeuwen het benefietdiner voor de Tim Foundation plaats. Het benefietdiner is op verzoek van de ouders van Tim toch doorgegaan ondanks zijn recente overlijden en daarom geheel ter ere van Tim. Het was een prachtige avond met een lach en een traan. Er werd heerlijk gegeten en samen met de veiling resulteerde dit in een fantastische opbrengst, namelijk € 13.400 voor het onderzoek naar een medicijn om stofwisselingsziekten te stoppen.

Enorm veel dank aan Team Meraqi, Jos van Wamel (organisatie), Stan van den Dobbelsteen (veilingmeester), Olga Commandeur (voorzitster) en Klaas Wilting (spreker). Verder dank aan alle aanwezigen, toeleveranciers van o.a. vlees en wijn en de personen/instanties die de veilingitems ter beschikking hebben gesteld. En niet in de laatste plaats John van Gelder voor de schitterende fotoreportage van deze avond (incl. onderstaande foto).

Meraqi benefietdiner

[Update in verband met het overlijden van Tim op 3 maart jl.: In overleg met de familie van Tim gaat het benefietdiner gewoon door, evenals de golfdag op 13 mei op Rijk van Nunspeet, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.]

In juni 2018 openden Judith en Igor Langeveld hun nieuwe restaurant Meraqi in Beneden-Leeuwen. Bij Meraqi staat lekker en puur eten centraal, geïnspireerd door gerechten van over de hele wereld.

Na een succesvolle start vonden ze dat ze als team Meraqi ook een maatschappelijk doel wilden steunen. De keuze was snel gemaakt, het onderzoek en ontwikkeling van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte; de Tim Foundation.

Op 19 maart wordt er een diner met een amuse, 4 gangen en koffie of thee geserveerd. Het diner is inclusief bier, wijn of fris en koffie of thee. De prijs is 75 euro voor de avond en komt ten goede aan het medicijnonderzoek.

Er zijn inmiddels aantal sponsoren gevonden en het team Meraqi zullen die avond ook voor het goede doel werken. Tussen de gerechten zal die avond Klaas Wilting e.e.a. vertellen over zijn werk als politiewoordvoerder tijdens de Heineken ontvoering.

Meraqi restaurant Beneden-Leeuwen

Lokatie restaurant Meraqi