Meer informatie over het Golfen voor Tim event 2018!

HET RIJK VAN NUNSPEET

14 mei 2018

10:30 – 21:30 UUR

Over het event

De Tim Foundation organiseert op maandag 14 mei 2018 het 3e Golfen voor Tim event op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

De opbrengst van deze dag zal worden gedoneerd aan de Tim Foundation voor de financiering van het onderzoek naar een medicijn tegen energieziekten.

De Tim Foundation is vernoemd naar Tim Polderman (nu 15 jaar) die een energieziekte (ziekte van Leigh) heeft. Hij kan daarom lichamelijk bijna niets, terwijl hij verstandelijk wel 100% is.

Reden voor Tim zijn ouders om de Tim Foundation op te richten.

Deze BN-ers steunen dit goede doel en het Golfen voor Tim event

“Ook dit jaar ben ik er weer bij! Hopelijk maken we er een super dag van en behalen we een mooi resultaat waar we o.a. Tim mee kunnen steunen”

   Charly Luske / Zanger, acteur en presentator

“Het is bittere noodzaak dat we deze verschrikkelijke stofwisselingsziekte behandelbaar maken. Bovendien geloof ik in deze positieve benadering. Pure winst voor iedereen.”

Koert-Jan   Koert-Jan de Bruijn / Acteur en televisiepresentator

“Ik steun Tim omdat ik vind dat iedereen met voldoende energie de dag zou moeten doorkomen #derrrannn”


Gert Jakobs / Wielrenner, ‘superknecht’, marathonschaatser en TV persoonlijkheid

“Kinderen hebben gewoon recht op een mooi leven. Als dat door de energiestofwisselingsziekte niet gebeurt, moeten wij er voor zorgen dat het wel kan en dat er medicijnen komen die deze ziekte de wereld uit helpen.”

   Klaas Wilting / Persvoorlichter en presentator

“Een prachtig- en helaas noodzakelijk initiatief, omdat er altijd geld nodig is voor onderzoek en het aantal patiënten te klein is om op de overheid te kunnen rekenen. Hopelijk maken we er met z’n allen een geslaagde dag van op Het Rijk van Nunspeet en kunnen we op deze manier weer bijdragen aan de ontwikkeling van een medicijn tegen deze slopende ziekte.”

Ferry   Ferry Maat / Radio DJ en presentator (o.a. Soulshow)

“Veel dingen in ons dagelijks leven vinden we heel gewoon en vanzelfsprekend. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarom is alle aandacht voor ziekten zoals deze meer dan welkom. Het leidt tot bewustwording, wat hopelijk resulteert in meer en beter onderzoek en dus uiteindelijk tot een hogere levensstandaard. Alle beetjes helpen, zo ook dit golftoernooi. En het is dankbaar om daar (op bescheiden wijze) aan te kunnen bijdragen.”

Toine   Toine van Peperstraten / Televisie en radio presentator

Andere deelnemende BN-ers

Leo Beenhakker, Piet Schrijvers, Jochem Uytdehaage, Wilbert Gieske en Marcel Maijer

Het programma van de dag

Het programma voor 2018 wordt t.z.t. bekend gemaakt…